Tuesday, January 22, 2013

despre povesti

odata cu trairile, simtirile .. flash-urile vizuale in stare de constiinta extinsa, uneori apar si intelesuri.

intelesul acestei perioade pentru mine:
"orice poveste trebuie traita 100% pentru a putea fi dizolvata / vindecata / transformata"

respingerea / tradarea .... orice ... trebuie traite 100% ca sa le poti vindeca. si nu e nimeni vinovat, ceilalti sunt doar suflete cu care rezonam si cu care ne "cuplam" pe un palier al vibratiei comune. si ei au povestea lor care serveste povestii noastre asa cum povestea noastra sustine povestea lor. intr-un joc nebun si caraghios al vietii asteia. venim uitind si uitind ne transformam la infinit. in mii si mii de experiente, trairi, emotii, povesti. viata si vieti.

orice poveste pe care ne-o alegem ca experienta in viata asta ne suge, ne orbeste. devenim una cu povestea. povestea ne traieste pe noi, nu noi pe ea. uneori - in momente de claritate observam parca cu o instanta din noi - pe care as numi-o "observatorul" - cum functioneaza mintea. cum tot ceea ce traim, tot ceea ce spun altii despre noi, tot ceea ce spunem noi despre altii sau despre noi este doar o poveste. doar o poveste. dincolo de ea nu e nimic. doar un pas mic de faci in afara povestii, devine doar o poveste. o poveste frumoasa uneori. dureroasa alteori. de iubire sau de ura. de bucurie sau tristete. de pierdere sau de gasire. in afara povestii, toate astea nu sunt nimic, doar sunt ...

2 comments:

  1. si mie imi e clar ca orice ramane sub 100% se intoarce si te bantuie....

    dar de unde stii ...daca nu cumva 100% devine 150% si te invarti in cerc vicios retraind over and over again aceeasi chestie?

    ReplyDelete
  2. pai nu am de unde sa stiu :-)
    o sa traim si o sa vedem :-)

    ReplyDelete